Spåra ditt paket

GÅ DIREKT TILL SPEDITÖRENS HEMSIDA FÖR ATT SPÅRA DITT PAKET:

Speditör Tracking Nummer
DHL Börjar med 5
MTD Börjar med 9

 

EFTER GENOMFÖRT KÖP

När behandlas beställningen?
Vårt mål är att du ska få varan så snabbt som möjligt. Det är viktigt att du anger rätt modell och färg eftersom vi inte kan ändra dina beställningar. Ändringar eller avbokningar kan inte göras när beställningen är registrerad i vårt system.

Beställningar behandlas inom 24 timmar efter placerad order och skickas inom 48 timmar.

Alla beställningar hanteras och skickas från vårt lager i Kina, det gör att leverans normalt sker mellan 2 till 3 veckor.  Beställningar som genomförs under helgdagar tar extra tid att behandla.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas till dig så snart din vara har skickats, vilket gör att du kan spåra statusen för din leverans. Fraktkostnaderna är beroende av paketets vikt och leveransplats. Som kund är du ansvarig för eventuella tullavgifter och skatter.

Spårning
Som mottagare är har du ansvar att spåra din beställning och lämna nödvändig information till tullen. Om ordern har taggats som återvändande till avsändaren eller misslyckad leverans på grund av att du inte har följt upp eller inte ha skickat nödvändiga krav eller anmälan till speditören, vi kan inte lämna återbetalning.

Leverans
Din beställning kan levereras till ditt lokala postkontor eller via en speditör (direkt till din dörr). Om du inte är hemma när leveransen kan en avi lämnas av speditören för ytterligare anvisning om hur och var din leverans kan hämtas.

ÄNDRA/AVBOKA

Om du behöver ändra eller avbeställa din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi behandlar och skickar beställningar snabbt (vi är snabba!). När vårt lager har behandlat din beställning kommer vi inte kunna göra några ändringar.  

Observera att eventuella beställningar som redan har packats eller skickats inte kan avbrytas.

Kan jag bli belastad med tull och skatter?
Nej

Är min beställning berättigad till fri frakt?

Fri frakt kan tillämpas på order som uppfyller minimibeloppet 399 SEK

På grund av den höga ordervolymen kan din frakt ta längre tid än väntat. 

RETURER

Från det att du anmäler ditt ärende har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka produkten. Det är du som kund som står för returfrakten vid öppet köp. Kostnaden beror på produktens storlek.

Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.